Pe la noi prin Ardeal, când zicem că facem ceva "𝘮𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘢ș" înseamnă că îl facem i̲m̲e̲d̲i̲a̲t̲, în câteva minute... că n-avem vreme de migăleală!

Așa că ți-am pregătit aici niște preparate din carne de soi, aleasă ca pentru noi. Am frăgezit deja bucățile, le-am fiert binebine și după ce s-or răcit, le-am marinat iscusit. Sunt deja meșteșugite cu toate condimentele potrivite. Ți le-am ambalat pentru acasă. Lasă-le numa' câteva minute la cuptorul încins.
Să-ți fie de bune!

Produse

Friptură de porc la cuptor Moldovan Carmangerie

Ți-am pregătit o friptură de porc din carne de soi, aleasă ca pentru noi. Am marinat-o iscusit, după care am copt-o încet-încet timp de 6 ore. E gata meșteșugită cu toate condimentele potrivite. Scoate-o din pungă și las-o numa' 15 - 20 minute în cuptorul încins la 1750 Celsius!

 

Să-ți fie de bună!


Produs fiert și ambalat sub vid.

Ingrediente: spată de porc 95%, sare, ulei de floarea soarelui, usturoi, zahăr brun, piper, ceapă, boia afumată, cimbru, coriandru.

Valori nutriționale medii pentru 100g: Valoare energetică 865kj/207 kcal; Grăsimi 12.69g din care acizi grași saturați 4.14g; Glucide 0.79g din care zaharuri 0.11g; Proteine 22.41g; Fibre 0.14g; Sare 1g.

Produsul se poate consuma ca atare sau după încălzire. PRODUSUL TREBUIE SCOS DIN PUNGĂ ÎNAINTE DE GĂTIRE! A se consuma în cel mai scurt timp după gătire pentru a se păstra calitatea organoleptică a produsului.

A se păstra la temperatura de 0-4°C.

Origine spată de porc: România.

Brisket de mânzat la cuptor Moldovan Carmangerie

Ți-am pregătit un brisket de mânzat din carne de soi, aleasă ca pentru noi. L-am marinat iscusit, după care l-am copt încet-încet timp de 6 ore. E gata meșteșugit cu toate condimentele potrivite. Ți l-am ambalat pentru acasă. Scoate-l din pungă și lasă-l numa' 15 - 20 minute în cuptorul încins la 1750 Celsius!


Să-ți fie de bun!


Produs fiert și ambalat sub vid.

Ingrediente: brisket de mânzat 88%, apă, sare, ulei de floarea soarelui, condimente (ceapă, boabe de muștar, țelină, lactoză, usturoi, piper, boia afumată, foi de dafin, chimen).

Valori nutriționale medii pentru 100g: Valoare energetică 596kj/142 kcal; Grăsimi 7.54g din care acizi grași saturați 0.06g; Glucide 0.73g din care zaharuri 0.32g; Proteine 17.88g; Fibre 0.1g; Sare 1.21g.

Produsul se poate consuma ca atare sau după încălzire. Produsul se scoate din punga înainte de gatire. A se consuma în cel mai scurt timp după gătire pentru a se păstra calitatea organoleptică a produsului.

A se păstra la temperatura de 0-4°C.

Origine brisket de mânzat: România.

Coaste de vită glazurate cu sos barbecue Moldovan Carmangerie

Ți-am pregătit niște coaste de vită din carne de soi, aleasă ca pentru noi. Am frăgezit deja bucățile, le-am fiert bine-bine timp de 2 ½ ore sub vid și, după ce s-or răcit, le-am marinat iscusit. Sunt gata meșteșugite cu toate condimentele potrivite. Ți le-am ambalat pentru acasă. Scoate-le din pungă și lasă-le numa' 8 minute în cuptorul încins la 2000 Celsius!

Să-ți fie de bune!

Produs fiert și ambalat în vid. Produsul se poate consuma ca atare sau după încălzire.

Coaste de porc glazurate cu sos dulce-picant Mintenasuri

Ți-am pregătit niște coaste de porc din carne de soi, aleasă ca pentru noi. Am frăgezit deja bucățile, le-am fiert bine-bine și, după ce s-or răcit, le-am marinat iscusit. Sunt gata meșteșugite cu toate condimentele potrivite. Ți le-am ambalat pentru acasă. Scoate-le din pungă și lasă-le numa' 8 minute în cuptorul încins la 2000 Celsius!

Să-ți fie de bune!

Produs vidat și fiert. Produsul se poate consuma ca atare sau după încălzire. Produsul se scoate din punga înainte de gatire!