Brisket de mânzat la cuptor
Descriere
Ți-am pregătit un brisket de mânzat din carne de soi, aleasă ca pentru noi. L-am marinat iscusit, după care l-am copt încet-încet timp de 6 ore. E gata meșteșugit cu toate condimentele potrivite. Ți l-am ambalat pentru acasă. Scoate-l din pungă și lasă-l numa' 15 - 20 minute în cuptorul încins la 1750 Celsius!
Să-ți fie de bun!
Produs fiert și ambalat sub vid.
Ingrediente: brisket de mânzat 88%, apă, sare, ulei de floarea soarelui, condimente (ceapă, boabe de muștar, țelină, lactoză, usturoi, piper, boia afumată, foi de dafin, chimen).
Valori nutriționale medii pentru 100g: Valoare energetică 596kj/142 kcal; Grăsimi 7.54g din care acizi grași saturați 0.06g; Glucide 0.73g din care zaharuri 0.32g; Proteine 17.88g; Fibre 0.1g; Sare 1.21g.
Produsul se poate consuma ca atare sau după încălzire. Produsul se scoate din punga înainte de gatire. A se consuma în cel mai scurt timp după gătire pentru a se păstra calitatea organoleptică a produsului.
A se păstra la temperatura de 0-4°C.
Origine brisket de mânzat: România.