Făbricuța noastră de la Mociu este locul pe care l-am înzestrat cu toate uneltele și tehnologiile necesare, cu ajutorul cărora producem brânzeturi calitative în Transilvania. Ne-au pasionat întotdeauna activitățile meșteșugărești și mâncarea bună. Astfel am pus împreună pasiunea noastră pentru gust, produse naturale, respectul pentru tradiții și familie și am creat micul nostru atelier de bunătățuri din lapte.

Același lapte pasteurizat, integral, nesmântânit și nestandardizat stă la baza acelorași produse lactate gustoase.
Acum prin Lăptăria M. Cu M de la Moldovan. Cu M de la Mociu, unde avem ferma. Și de la “Mmmm"-ul pe care îl auzim după ce vă servim. 

Produse

Lapte integral Lăptăria M

Ingrediente: lapte de vacă integral, pasteurizat și nestandardizat. Recomandăm să fie consumat în 48 de ore de la deschiderea ambalajului. Nu necesită fierbere.

Brânză de burduf 0,300 g Lăptăria M

Obținerea brânzei de burduf cuprinde două faze principale: prepararea cașului și obținerea brânzei frământate.Cașul se obține prin adăugarea cheagului în laptele pasteurizat. După închegarea laptelui, urmează separarea cașului de zer cu ajutorul unei site sau a unei pânze de tifon (sedilă). Cașul bine stors se taie bucăți mici și se frământă cu 2% sare.

Brânză de burduf în membrană naturală Lăptăria M

Obținerea brânzei de burduf cuprinde două faze principale: prepararea cașului și obținerea brânzei frământate.Cașul se obține prin adăugarea cheagului în laptele pasteurizat. După închegarea laptelui, urmează separarea cașului de zer cu ajutorul unei site sau a unei pânze de tifon (sedilă). Cașul bine stors se taie bucăți mici și se frământă cu 2% sare.

Ruladă de cașcaval și șuncă Lăptăria M

Ingrediente: cașcaval din lapte de vacă pasteurizat și șuncă presată de porc în proporție de 1:1.

Ingrediente cașcaval: lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare. Conține lactoză din lapte.

Ingrediente șuncă: pulpă de porc 72%, apă, sare, dextroză, amidon; conservant: nitrit de sodiu, stabilizator: fosfați, antioxidant: ascorbat de sodiu, potențiator de gust: glutamat de sodiu, agent gelatinizant: caragenan.

Valori nutriționale medii pentru 100 g: Valoare energetică 276 kCal/1148 kJ, Grăsimi 20 g din care acizi grași saturați 13g, Glucide 4 g din care zaharuri 4 g, Proteine 20 g, Fibre 0 g, Sare max. 3 g.

A se păstra la temperatura de +2....+60C.

A se consuma în 48 de ore de la deschidere, dar nu mai târziu de data expirării.

Produs vidat.

Țara de origine a laptelui: România

Telemea de vacă vid Lăptăria M

Ingrediente: lapte de vacă integral pasteurizat, cheag, agent de întărire (clorură de Calciu), sare. Produsul nu conține adaos de lapte praf. Produs natural, din lapte românesc.

Telemea marinată în ulei de măsline cu măsline verzi, usturoi și ierburi de Provence Lăptăria M

Ingrediente: telemea maturată de vacă, măsline verzi, usturoi, ierburi de Provence, ulei vegetal, sare.

Telemea marinată în ulei de măsline cu roșii, usturoi și oregano. Lăptăria M

Ingrediente: telemea maturată de vacă, roșii confiate, ulei vegetal, usturoi, oregano, sare.

Telemea de vacă maturată Lăptăria M Lăptăria M

Descriere

Este făcută la ferma noastră din Mociu, unde avem Lăptăria M(mica noastră făbricuță);

Din lapte proaspăt nesmântânit după metode tradiționale de preparare, dar cu respectarea normelor de igienă și siguranța alimentului conform normelor HACCP



Sugestii de utilizare și consum

Se poate consuma ca atare.