Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website.

Magazine Moldovan

Magazinele Moldovan sunt gândite astfel încât să ofere o experiență culinară specială, oferind clienților posibilitatea nu doar de a cumpăra produsele noastre, ci și de a consuma pe loc preparatele calde gătite de bucătari specializați. Măcelarii și vânzătoarele noastre își iau în serios munca și știu foarte bine că rolul lor este de a construi relații autentice cu clienții cu scopul de a le oferi cele mai bune produse și servicii.

Design

Designul magazinelor Moldovan este inspirat din măcelăriile europene clasice și din tradiția locală. Semnat de designerul clujean Cosmin Todor, interiorul magazinelor este modern, contemporan, dar cu elemente care reinterpretează șurile transilvănene și ușile vechilor gospodării țărănești. Cu un mobilier din lemn simplu și funcțional, magazinele Moldovan sunt aranjate în așa fel încât să păstreze căldura unui spațiu familial.

Localizare

Rețeaua noastră numără 29 de magazine proprii în județul Cluj și 2 insule în rețeaua Mega Image. Le găsești pe hartă.

Magazine Moldovan|Magazine CosmFan