Descriere
Carnea de vită Black Angus de la ferma lui Bogdan Vereș din satul Iclod o prelucrăm în fabrica noastră de la Apahida în carne tocată curată din care facem o lasagna pe cinste la bucătăria din Dezmir. O porționăm generos cât să vă bucurați de o masă gustoasă gătită aici, local. Facem totul cu mult drag, ca pentru niște vecini din ăia buni!
Produs tratat termic, refrigerat.
Ingrediente: carne de vită Black Angus 20%, roșii depelate (roșii decojite, sare, suc de roșii, corector de aciditate: acid citric) ceapă albă, morcovi, ȚELINĂ, foi de lasagna (făină din GRÂU dur), sos bechamel (LAPTE, făină din GRÂU dur, UNT), cașcaval (LAPTE de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag), parmezan (LAPTE, sare, cheag, conservant: lizozim din OU), ulei de floarea soarelui, foi de dafin, rozmarin.
Alergeni: lactoză, țelină, gluten, ou.
Valori nutriționale medii pentru 100 g:
Valoare energetică 154 kcal 646 kJ
Grăsimi: 7,9 g
din care acizi grași saturați: 0,2 g
Glucide: 13,8 g
din care zaharuri: 10,7 g
Fibre: 0,4 g
Proteine: 6,7 g
Sare: 0,7 g
Gramaj: 350 g
Recomandare de consum: se îndepărtează complet folia de deasupra caserolei, se încălzește în cuptor timp de 3 - 5 minute în funcție de caracteristicile aparatului dvs.