Descriere
Ciolanul de porc de Mangaliță lui Mircea-Ioan Tămaș din din satul Nicula, îl afumăm în fabrica noastră de la Apahida într-un preparat suculent și gustos, gata să ofere o experiență culinară de neuitat. Mai facem și o iahnie de fasole delicioasă, pregătită cu atenție, pentru a completa perfect savoarea ciolanului. Gustați pe îndelete, și bucurați-vă de autenticitatea și prospețimea ingredientelor noastre locale!
Produs tratat termic, refrigerat.
Gramaj: 550 g, 250 g ciolan, 300 g iahnie de fasole
Ingrediente: iahnie de fasole 55% ( fasole albă boabe 40%, morcovi, ceapă, ardei capia, foi de dafin, usturoi, roșii întregi depelate: roșii decojite, sare, suc de roșii, corector de aciditate: acid citric; ulei de floarea soarelui rafinat, pătrunjel verde, sare, piper, boia, cimbru ), ciolan de porc de Mangalița 45% (ciolan de porc dezosat de Mangaliță, sare, usturoi; conservant: nitrit de sodiu, zahăr).
Valori nutriționale medii pentru 100 g:
Valoare energetică |
241 kCal |
1013 kJ |
|
Grăsimi: |
16,4 g |
din care acizi grași saturați: |
2,7 g |
Glucide: |
12,2 g |
din care zaharuri: |
0,7 g |
Fibre: |
9,3 g |
Proteine: |
6,9 g |
Sare: |
1 g |