Descriere
Carnea de porc de Mangaliță de la ferma lui Mircea-Ioan Tămaș din satul Nicula o prelucrăm în fabrica noastră de la Apahida carne tocată curată din care facem pe dată chiftele în bucătăria din Dezmir. Mai facem și un pireu cinstit în completare ca să vă puteți bucurați de o masă generoasă gata gătită aici, local. Poftiți cu încredere!
Produs tratat termic, refrigerat.
Gramaj: 500 g, 150g chifteluțe din carne de Mangaliță, 100g sos, 250g piure de cartofi
Ingrediente: piure de cartofi 50 % (cartofi, LAPTE, unt: smântână din LAPTE de vacă pasteurizat, sare), chifteluțe de porc 30 % (carne de porc de Mangaliță 46 %, pesmet alb: pâine albă uscată și măcinată obținută din: făină albă de GRÂU, drojdie, sare iodată; OU, sare, usturoi, ulei de floarea-soarelui, pătrunjel, piper), sos de tomate 20 % (roșii, făină albă de GRÂU 550, foi de dafin, ulei de floarea soarelui rafinat, sare, piper, boia, zahăr).